dimecres, 6 de maig del 2020

Casal d'estiu 2020


Benvolgudes famílies, 
Des de l'ONGD Red Azul desitgem que vosaltres i les persones a qui estimeu estiguin bé. Com sabeu la situació d'enguany és excepcional a conseqüència de la Covid-19. Per aquest motiu, la preparació del Casal d'estiu 2020 està sent una mica diferent i necessitem com sempre la vostra col·laboració, aquest cop virtual. Us demanem que aquelles famílies que voleu que els vostres fills i filles participin en el Casal 2020 ompliu la següent preinscripció (pendent inscripció definitiva):


Com cada any, l'Ajuntament de Barcelona ofereix ajuts a les famílies per a les activitats d'estiu. Aquest any la sol·licitud, s'haurà de fer obligatòriament en línia entre el 25 d'abril i el 19 de maig, emplenant el formulari del següent enllaç i enviant una còpia a l’email del Casal (casalredazul@gmail.com).


El codi de l'activitat que us demanarà per tramitar-ho és 070453CAS01. D'altra banda, adjuntem per al vostre coneixement el full informatiu dels preus del Casal 2020. Com podeu comprovar, els socis i sòcies de l'ONGD Red Azul veuran que hem augmentat els descomptes dels quals es poden beneficiar. Tot i que la preparació del Casal està en marxa i tenim moltes ganes de poder-lo dur a terme, seguirem les indicacions i recomanacions que ens faci el Col·legi Immaculada Concepció Horta i les autoritats competents (Departament de Salut, Departament de Joventut i Ajuntament de Barcelona). Qualsevol dubte que tingueu respecte als preus i les subvencions us podeu posar en contacte amb nosaltres de 10h a 13h i de 17h a 20h al telèfon 634283920, i per dubtes relacionats amb el Casal d'Estiu ens podeu escriure al nostre email casalredazul@gmail.com
Cordialment, 

Direcció de l'ONGd Red Azul, 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada